Posted by Renata On ponedeljek, februar 10, 2014
Za mano je ena velika peka tort! Ampak ne kakršnihkoli tort, takšnih miniaturnih iz polimerne gline :) Sploh ne morem povedat, kako uživam pri izdelavi! In a veste kaj...včeraj so se mi med izdelavo čisto zares cedile sline...pa čeprav jih SAMA delam in še predobro VEM, da je material popolnoma neužiten, ampak vseeno...res zgledajo tako taprave, tako resnične, da bi človek kar ugriznil vanje :)

Naredila sem take s citrusi, pa čokoladne, pa z belim in temnim biskvitom, čokoladnim in smetanovim oblivom, pa z jagodami...Spet sem jih ene 3x pekla, pa lakirala in sestavljala, kar veliko dela je z njimi. Ampak rezultat je vreden vsake minute dela! Vse tele tortice bodo krasile ključe, le ena bo postala Lucky Charm in verjamem, da bo nabita s pozitivno energijo in izdelana z ljubeznijo prinašala veliko sreče :)

Vse tortice merijo cca 20mm in so v celoti izdelane iz polimerne gline, ročno, brez kalupov in modelov. 

No...zdaj grem pa eno čokolado načet. Res grem.
Renata :)


4 komentarji :

 1. se mi kar sline cedijo. so kot prave.
  čudovito!
  lp

  OdgovoriIzbriši
 2. Svetovno! Če se malo pohecam, bi lahko dala naslov Tortice po Binetovo ;)

  OdgovoriIzbriši
 3. So cute, Renata! They look good enough to eat!

  OdgovoriIzbriši
 4. So adorable ,Renata. I don't know how many times I have said this, but there is no other word for those. I really would like to see you making them, because I can not even imagine how you handle this tiny beauty!

  OdgovoriIzbriši